13.10.2024 / 08:21 BiH - Nakon snimka nasilja

Oglasila se Aldina Bajić: Bio je ljubomoran kad me neko označi na objavi

Oglasila se Aldina Bajić: Bio je ljubomoran kad me neko označi na objavi
Foto: Arhiva
Pjevačica Aldina Bajić oglasila se nakon što je u javnost dospio snimak na kojem njen suprug, Adis Cigura, vrši nad njom nasilje. Demantovala je navode da je bila u komi, kao i da se nasilje dogodilo "zbog prevare".

"Dragi moji, nisam u stanju da pričam, ali sam morala da se oglasim. Nisam bila u komi, kako se navodi desilo se to što se desilo, ne zbog prevare i nikad ni pomislila nisam da prevarim niti bi prevarila. Ja sam tog čovjeka voljela više od svega niti ga je mogao iko zamjeniti u mom životu", kazala je pjevačica pa dodala:

"Bila je ljubomora na mnogo šta na označavanje mene na bilo kojoj mreži, zašto me neko označava i tako dalje. Ja vas molim da se snimak ukloni zbog moje djece jer prolazimo kroz nsjgore i mog stanja u kojem sam trenutno a stanje nije ni najmanje dobro molim vas!!! Prevare nema ne postoji niti bi postojala u mom srcu vise mjesta nema za bilo kakvog muškarca."

Također je zamolila pratioce da, zbog njene djece, obrišu sporni video.

"Kada dode vrijeme i prodje ovo stanje iznjet ce se sve kao i sto treba do tada molim vas za mir jer mi je to najviše potrebno!!! I mir moje porodice kao i porodice dotičnog. Ostalo ce se sve riješiti zakonom i sudom kao što i treba da ostane u mom životu zbog mene i porodica sa obje strane sve ce de riješiti zakonom, s prijetnjama ne.

Podsjećamo, Ciguri je određen jednomjesečni pritvor i on se trenutno nalazi u Kazneno-popravnom zavodu (KPZ) Zenica.

(Vijesti.ba)

Izdvajamo