09.10.2024 / 18:35 Muzika i Film - U Kanadi

Poginula kćerka poznatog srbijanskog rokera

Poginula kćerka poznatog srbijanskog rokera
Foto: Printscreen/Youtube

Od posljedica saobraćajne nesreće u Torontu u Kanadi umrla je Angelina Čonkić (25), kćerka Nebojše Čonkića Čonte, nekadašnjeg frontmena poznatog novosadskog pank benda "Pekinška patka".

Angelina će u narednim danima biti sahranjena na Gradskom groblju u Novom Sadu, gdje će iz Kanade biti preneseno njeno tijelo, saopštila je neutješna porodica.

"Sa neshvatljivim bolom obavještavamo Vas da je naša premila kćerka Nina uslijed saobraćajne nesreće preminula 6.oktobra u Torontu. Sada je među anđelima, kako joj ime kaže", glasi čitulja ispod koje su potpisani ožalošćeni, mati Mirjana, otac Nebojša, brat Momčilo i stric Borislav i strina Jelena sa djecom Milicom i Milanom.

"Moma je maksimalno aktivan u svemu i trudim se da ga usmjerim da pored škole ima što širi dijapazon interesovanja. Trenira tenis, ide uredno na plivanje, fudbal, skijanje. Uči i da svira klavir, a od muzike je sa pet, šest godina intenzivno slušao 'Patku', međutim sada ima neke svoj favorite. Pod mojim uticajem sluša alternativni rok i nadam se da će tako i ostati, pa da imam s kim da idem na koncerte. Kćerka Angelina, zovemo je Nina, ima četiri godine i ona je, naravno, naša mezimica", pričao je Čonkić.

Nebojša Čonkić Čonta rođen je u Novom Sadu 1953. godine. Bio je jedan od najvažnijih autora i stvaralaca muzičkog Novog talasa u Jugoslaviji početkom 1980-tih godina, kao lider poznate grupe "Pekinška patka".

(Vijesti.ba)

Izdvajamo