09.10.2024 / 12:35 Magazin - Male tajne

Marija Šerifović otkrila kako je izgubila sedam kilograma za mjesec

Marija Šerifović otkrila kako je izgubila sedam kilograma za mjesec
Foto: Grand.rs

Marija Šerifović uspjela je da smršavi čak sedam kilograma za mjesec pridržavajući se jednostavne dijete.

I poznate ličnosti su od krvi i mesa i muče ih svakodnevni problemi kao i sve druge, a jedan od njih su problemi sa kilogramima. Poznata pjevačica odlučila je da gledaocima otkrije u jednoj emisiji kako je uspjela da se riješi viška koji joj je predstavljao problem i to vrlo jednostavno, prenosi Telegraf.rs.

Naravno, ona nije radila ništa na svoju ruku, već je odlučila da konsultuje nutricionistu, a rezultati su odmah stigli.

Marija je detaljno opisala šta je jela u toku dana i čega se strogo pridržavala, a zdrav doručak nije započinjala bez jednog napitka.

Pjevačici su u studio donijeli zeleni čaj koji je bogat sastojcima kao što je katehin i upravo on potiče mršavljenje i topi masti. Nakon zdravog napitka, na red je došao doručak. Riječ je o palenti koju možete da spremite sa vodom. Marija u palentu često doda nemasni sir.

- Doručkujem palentu, koja je daleko ljepša kada se sprema na puteru, ali ja je pravim na vodi i sa njom konzumiram mladi sir koji ima malo masnoće. Volim i ovsene pahuljice s jabukom, kivijem, nekoliko badema, možete da dodate i suhe šljive. Kriška zdravog hleba, koji ne jedem često, vrlo je ukusna uz ćureća prsa, salatu i paradajz - otkrila je Marija kako izgleda njen jelovnik.

(Vijesti.ba)

Izdvajamo