08.10.2024 / 11:41 BiH - Tragedija

Tuzla: Pronađeno tijelo majke osumnjičene da je ubila kćerku

Tuzla: Pronađeno tijelo majke osumnjičene da je ubila kćerku
Prema nezvaničnim informacija, jutros je pronađeno tijelo majke koja se sumnjiči da je preksinoć ubila svoju 31-godišnju kćerku u naselju Tušanj u Tuzli.

Tijelo je pronađeno u blizini kuće, a žena je navodno počinila samoubistvo.

Podsjećamo, 64-godišnji muškarac je preksinoć Policijskoj stanici Centar u Tuzli prijavio da je u porodičnoj kući pronašao tijelo 31-godišnje kćerke.

Kantonalno tužilaštvo je saopštilo da su pronađene povrede na potiljku žene.

Nezvanično, pronađena su dva oproštajna pisma kao i čekić kojim je vjerovatno kćerka i ubijena.

Oglasio se i MUP TK

Dana 8.10.2024. godine oko 10,30 sati policijski službenici Jedinice policije za specijalnu podršku i istražitelji Sektora kriminalističke policije Uprave policije MUP TK su postupajući po raspisanoj potrazi, na području šume iznad kuće u naselju Rovine, grad Tuzla, pronašli beživotno tijelo žene za koje se pretpostavlja da se radi o ženi koja se dovodi u vezu sa događajem od 7.10.2024. godine kada je u porodičnoj kući u Tuzli pronađeno beživotno tijelo njene kćerke.

U toku je rad na identifikaciji pronađenog tijela u saradnji sa postupajućim tužiocem koji se zajedno sa policijskim službenicima nalazi na mjestu događaja.

Policijski službenici Uprave policije MUP TK - Sektora kriminalističke policije poduzimaju daljnje radnje po uputama postupajućeg kantonalnog tužioca.

(Vijesti.ba)

Izdvajamo