03.10.2024 / 13:03 Fudbal - Wwin liga

Karačić: Posušje je kvalitetan protivnik, ali moramo vratiti izgubljene bodove

Karačić: Posušje je kvalitetan protivnik, ali moramo vratiti izgubljene bodove
Foto: FENA

Posušje i Široki Brijeg susjedskim derbijem na Mokrom Docu u petak u 18 sati otvorit će 10. kolo WWin lige BiH, a trener Širokog Brijega Toni Karačić rekao je kako će njegova ekipa ići po pobjedu jer se "moraju vratiti izgubljeni bodovi".

Iako je bilo kratko razdoblje između derbija sa Sarajevom i gostovanja u Posušju kako je istaknuto na današnjoj konferenciji za medije, momčad Tonija Karačića dobro se odmorila i kvalitetno pripremila za novi izazov.

"Imamo još jedan trening do utakmice s Posušjem i nakon toga će nam sve biti jasnije", kazao je Karačić u uvodu današnje konferencije za medije i dodao kako još uvijek ima problema s igračkim kadrom.

"Roster koji imamo nas ograničava, ali ćemo pokušati što kvalitetnije se suprotstaviti Posušju" naglasio je trener Širokog Brijega.

Istaknuo je kako je Posušje svojim igrama pokazalo da oni nisu nikakvo iznenađenje, jer su momčad koja ima kontinuitet.

"Njihove su izvedbe maksimalno u skladu s kvalitetom. Očekuje nas kvalitetan protivnik, ali mi smo prevelik broj bodova prosuli i nama je svaka utakmica važna kako bismo vratili izgubljeno. Gore ćemo se postaviti čvrsto, moramo biti pragmatični zbog nedostatka igrača i pokušat ćemo doći do pobjede", poručio je Karačić.

Mladi veznjak Filip Matić je odlično ušao u sezonu i postigao je dva pogotka, a kako je naglasio nada se još boljem učinku u dresu Širokog Brijega.

"Izuzetno sam zadovoljan što sam postigao pogodak na derbiju protiv Sarajeva i drago mi je zbog navijača što smo odigrali kvalitetnu utakmicu. Posušje je kvalitetan protivnik, ali mi na ovo gostovanje idemo igrati svoju igru i želimo ostvariti pobjedu", istaknuo je Matić.

Nakon devet odigranih kola Široki Brijeg nalazi se na sedmom mjestu sa deset bodova, dok je Posušje četvrto sa četiri boda više.

 

(Vijesti.ba / FENA)

Izdvajamo