30.09.2024 / 13:26 Fudbal - Jasan stav

Spahić ponovio: Anel je završena priča, ostali su pod stegovnim mjerama

Spahić ponovio: Anel je završena priča, ostali su pod stegovnim mjerama
Foto: Vijesti.ba
Sportski direktor fudbalske reprezentacije BiH Emir Spahić prokomentarisao je spisak A selekcije za utakmice protiv Njemačke i Holandije.

Spahić se dotakao fudbalera koji nisu dobili poziv za ovo okupljanje, a koji su bili članovi tima na prošlom - što se prvenstveno odnosi na Dennisa Hadžikadunića.

"Nedavno ste pročitali moje saopštenje, a ono se odnosilo i na dečke koji su bili na prošlom spisku, a danas ih nema. Neke se stvari moraju poštovati. U reprezentaciju se dolazi redom, radom, disciplinom i ljubavlju. Oni kojih nema, s razlogom nisu tu, ali nisu isključeni iz budućih okupljanja. Ovo su stegovne mjere. Na tome ćemo istrajati i to ćemo tražiti u budućnosti, jer mislimo da samo na taj način možemo vratiti reprezentaciju tamo gdje je bila", rekao je Spahić.

Uslijedilo je novinarsko pitanje da li to znači da će se Hadžikadunić, ali i Ahmedhodžić, u dogledno vrijeme vratiti u tim, na koje je Spahić odgovorio:

"Što se tiče Ahmedhodžića, tu je priča završena i to je odluka čitavog Saveza. Za ostale igrače koji nisu tu, ovo su trenutne mjere".


(Vijesti.ba)

Izdvajamo