29.09.2024 / 09:44 SHOW - Zanimljivo izdanje

Gigi Hadid na Paris Fashion Weeku u 'DHL haljini'

Gigi Hadid na Paris Fashion Weeku u 'DHL haljini'
Gigi Hadid / X

Manekenka Gigi Hadid ponovo je zaintrigirala modnu javnost svojim neobičnim izgledom na reviji brenda Vetements tokom Paris Fashion Weeka.

Manekenka se pojavila u mini haljini bez naramenica, izrađenoj od prepoznatljive žute ljepljive trake DHL, koja je izazvala lavinu reakcija među prisutnima.

Revija je predstavljala kolekciju za proljeće/ljeto 2025, a Gigi je svoj izgled upotpunila štiklama koje su bile takođe prekrivene DHL trakom.

Ovaj modni statement asocirao je na Kim Kardashian i njen kontroverzni stajling na Balenciaginoj reviji iz 2022. godine.

Hadid je prošetala pistom uz muzičke zvijezde poput Travisa Scotta i J Balvina, dok su se u prvom redu revije mogli vidjeti brojna poznata lica.

Frizura oblikovana u blage talas, a šminka neutralna, dodatno je naglasila svoju hrabru modnu odluku.

Iako je tokom šetnje imala mali incident kada se spotaknula, brzo je povratila ravnotežu, pokazujući svoje profesionalne manekenske vještine.

Haljina od DHL trake nije samo privukla pažnju zbog svog dizajna, već i zbog sličnosti sa komadima iz kolekcije brenda Balenciaga, čime je Gigi još jednom potvrdila svoj status modnog trendsettera.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by PERFECT (@theperfectmagazine)

 
(Vijesti.ba) 

Izdvajamo