28.09.2024 / 15:26 SHOW - Bračni par

Hilarie Burton: Odmah sam znala da je Jeffrey moja srodna duša!

Hilarie Burton: Odmah sam znala da je Jeffrey moja srodna duša!
Foto: Profimedia

Glumica Hilarie Burton (42), koju većina pamti iz serije "One Tree Hill" i zvijezda serije "The Walking Dead", glumac Jeffrey Dean Morgan (58), zajedno su 15 godina te slove za jedan od najomiljenijih holivudskih parova.

I to nas zapravo nimalo ne čudi jer za njihovu se romansu nikada nisu vezali bilo kakvi skandali ili drame, a nakon deset godina veze, tačnije 5. oktobra 2019. par se i službeno vjenčao na zajedničkoj farmi u New Yorku.

Iako bračni par nema naviku svoj privatan život previše izlagati u javnosti, u nedavnom intervjuu za E! News američka glumica otkrila je u čemu je tajna njihove dugogodišnje ljubavi.

"Ključ svega krije se u komunikaciji, ali i prihvaćanju činjenice da će vaš partner s vremena na vrijeme prolaziti kroz određene faze i promjene", rekla je Hilarie.

"Oboje smo prolazili kroz različite profesionalne faze gdje smo možda u jednom trenutku bili jako ambiciozni, a u drugom se povlačili u sebe. Bez obzira na sve, uvijek smo bili jedno uz drugo te se međusobno podržavali, ali i nadopunjavali", dodala je glumica koja je Morgana upoznala na spoju naslijepo.

"Upoznao nas je moj kolega i prijatelj Jensen Ackles, te smo odmah kliknuli", rekla je jednom prilikom Hilarie koja je, kaže, odmah osjetila da je Jeffrey prava osoba za nju.

"Od trenutka kad smo se upoznali, znala sam da je on moj budući suprug. Iako smo čekali čak deset godina da ovjekovječimo našu vezu, mi smo zavjete živjeli doslovno od samog početka. Kroz sve dobre, ali i loše trenutke", objasnila je glumica koja s 12 godina starijim suprugom ima dvoje djece - sina Augustusa i kćer George Virginiju.

(Vijesti.ba)

Izdvajamo