24.09.2024 / 08:08 Fudbal - Samo u Srbiji

Trener Partizana napadnut poslije 0:4 u derbiju, pred kamerama pokazao posjekotine

Trener Partizana napadnut poslije 0:4 u derbiju, pred kamerama pokazao posjekotine
Foto: Arena Sport
Trener Partizana Aleksandar Stanojević teško je podnio domaći poraz od Crvene zvezde rezultatom 4:0 u 174. beogradskom derbiju.

Rezultatska blamaža Partizana razbjesnila je navijače ovog kluba, koji su po završetku utakmice krenuli na svlačionicu svog tima i zasuli je raznim predmetima.

Najgore je prošao upravo Stanojević, koji je nastradao od stakla razbijenog prozora na svlačionici.

Partizanov trener bio je na meti navijača ovog kluba i za vrijeme utakmice, ali samo verbalnog. "Stanoje, odlazi" - orilo se sa stribina stadiona u Humskoj.

"Stanoje, odlazi je normalna poruka. 'Prodao si klub Stanoje' ne može na mene da se odnosi. Ja sam otišao kad sam osvojio 98 bodova i igrao u Evropi. Mogu da odem. Ne bježim od odgovornosti. Ali, da sam se prodao? Kome?", rekao je Aleksandar Stanojević i dodao:

"Šta reći poslije ovakvog rezultata, osim da je jedna srmaota za sve nas. Izvinjavam se svakom navijaču Partizana što smo dozvolili da ovako izgubimo utakmicu. Ne znam šta dodati. Zvezda je pokazala klasu u odnosu na nas. Preuzimam odgovornost za sve. Žao mi je zbog svega što se desilo. Ovo je jedan od najtežih poraza koje sam doživio".

"Žao mi je što sam došao sa ovakvim flasterima. Ne bih ni došao da je bilo 0:0, došao sam da vas ispoštujem, da se ne priča da bojkotujem. Nezadovoljni navijači su razbili staklo, pogodilo me je i rasjeklo. Da ne pravimo teatar, nije bilo fizičkog obračuna".


(Vijesti.ba)

Izdvajamo