23.09.2024 / 15:50 Muzika i Film - ‘Slavimo ljubav...‘

Tony Cetinski rasprodao prvi koncert u beogradskom Sava Centru, najavio je i drugi

Tony Cetinski rasprodao prvi koncert u beogradskom Sava Centru, najavio je i drugi
Hrvatski muzičar Tony Cetinski još je jednom dokazao da je jedan od najboljih pop izvođača u regiji. Cetinski će se 20. novembra družiti s beogradskom publikom u Sava Centru, a karte za taj koncert već su rasprodane.

Tony je zakazao još jedan koncert na istom mjestu, 21. novembra. Povodom dva najavljena koncerta je Tony otkrio na kojoj sceni u Beogradu ima najbolju poveznicu s publikom, s obzirom na to da je nastupao u Štark Areni, na Ušću, Tašmajdanu, Sava Centru i na brojnim trgovima.

"Prisnost koju imam s publikom ne ovisi o veličini prostora i svaki koncert sa sobom nosi i odnosi nešto svoje. Privilegovan sam što imam takvu vjernu i strastvenu publiku toliko godina", rekao je on, prenosi Jutarnji.

Cetinski se osvrnuo i na renovaciju Sava Centra.

"Jedva čekam da kročim na pozornicu novog Sava Centra. To je oduvijek posebno mjesto i zaslužilo je svoju renovaciju", rekao je on.

Progovorio je i o ljubavi koju dijeli s beogradskom publikom. "Ta je ljubav čini mi se nesvakidašnja i puna obostranog uvažavanja i poštovanja. Mislim da ćemo još jednom poslati jaku poruku ljubavi i pomalo zaboravljenih ljudskih vrijednosti. Trudit ćemo se da ponovo budemo na nivou na koji smo navikli. Emocija je nešto što je teško ovako objašnjavati. To se može samo doživjeti", ispričao je pjevač.

Tony je nedavno obilježio 35 godina karijere te je povodom toga nastupao u zagrebačkoj Areni. Kako kaže, slavlje će nastaviti i u Beogradu. "Slavimo ljubav i svaki nam je koncert sajam ljubavi", poručio je.


(Vijesti.ba)

Izdvajamo