23.09.2024 / 14:37 SHOW - Slavni glumac

Na ove prizore malo ko može ostati ravnodušan: Bruce Willis snimljen u rijetkom izlasku

Slavni glumac nastavlja svoju bitku s demencijom. Snimljen je u vožnji Brentwoodom u Kaliforniji dok se vozio na suvozačkom mjestu, a njegov izraz lica dirnuo je fanove širom svijeta. Vidi se da izgleda fizički 'slabije'.

Bruce Willis uočen je na mjestu suvozača u plavoj vesti i prugastoj majci, a izgled mu se znatno promijenio. izgledao pomalo umoran dok je gledao kroz prozor.

Njegovo pojavljivanje dolazi nekoliko sedmica nakon što je njegova kći, Rumer Willis podijelila pozitivnu vijest o svom zdravstvenom stanju, uvjeravajući fanove da je kultni glumac 'sjajno'. U objavi u augustu, Rumer je podijelila sliku sebe kako drži očevu ruku dok je odgovarala na pitanje o tome kako je glumac.

Njegov bivša supruga Demi Moore, s kojom je bio u braku od 1987. do 2000, tokom kojeg su dobili tri kćerke, nedavno je ispričala:

'S obzirom na okolnosti, stabilno je. Ono što ja kažem svojoj djeci je da ih upoznavate u ovom trenutku, gdje su sada. Ne držite se toga ko su oni bili ili što želite da budu, nego ko su oni u ovom trenutku. I iz toga možete dobiti takvu ljepotu i radost i ljubav. Kad sam u Los Angelesu idem kod njega svake sedmice i jako cijenim vrijeme koje provodimo zajedno', otkrila je glumica.

Najmlađa kći Demi Moore i Brucea Willisa, Tallulah opisala je svoje zdravstveno stanje, dijagnosticiran joj je poseban oblik odraslog autizma, tokom gostovanja u emisiji 'Today' prije nego što je obavijestila fanove o zdravstvenom stanju svog oca.

'Sada je stabilno, što je u njegovom slučaju vrlo dobro, ali svejedno nam je teško. Ima bolnih dana, ali dijelimo toliko ljubavi, sve mi je ovo pokazalo da ni jedan trenutak ne uzima zdravo za gotovo. Stvarnom mislim da bi bili jako dobri prijatelji i da je on jako ponosan na mene', rekla je.

Bruce Willis ima pristup vrhunskoj medicinskoj skrbi i kontinuirani nadzor kako bi spriječio ozbiljne padove ili infekcije, te podršku neurologa za praćenje napredovanja njegovog stanja, prenosi tportal.


(Vijesti.ba)

Izdvajamo