21.09.2024 / 15:55 Crna hronika - Spid, skank ...

Pronađena droga, uhapšeno lice iz Doboja

Pronađena droga, uhapšeno lice iz Doboja
Pripadnici Policijske uprave Bosanska Gradiška uhapsili su lice iz Doboja čiji su inicijali K.DŽ. zbog trgovine drogom i omogućavanja uživanja narkotika drugim licima, dok su dvije osobe iz ovog grada prekršajno sankcionisane.

Policija je došla do saznanja da tri nepoznata lica posjeduju određenu količinu droge, distribuiraju je i omogućavaju drugim licima uživanje narkotika na području Bosanske Gradiške.

Operativnim radom na terenu policija je pronašla lica čiji su inicijali S.V, DŽ.O. i K.DŽ, a testiranjem je utvrđeno da su sva tri pozitivna na drogu, te je lice K.DŽ. uhapšeno.

Uz saglasnost dežurnog tužioca Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, a na osnovu naredbe Osnovnog suda u Bosanskoj Gradišci, izvršen je pretres vozila koje koriste osumnjičena lica i tom prilikom su pronađeni određena količina spida, skanka, 10 tableta ekstazija, kao i drugi predmeti koji se mogu dovesti u vezu sa izvršenjem krivičnog djela, saopšteno je iz Policijske uprave Bosanska Gradiška.

Tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka naredio je da protiv K.DŽ. bude dostavljen izvještaj o počinjenim krivičnim djelima neovlaštena proizvodnja i promet droge i omogućavanje uživanja droge, dok su lica S.V. i DŽ.O. prekršajno sankcionisana.

Policijska uprava Bosanska Gradiška nastaviće sa ovim aktivnostima, te apeluje da građani eventualna saznanja u vezi sa zloupotrebom droge prijave policijskim službenicima, kako bi saradnjom građana i policije zaštitili živote mladih.


(Vijesti.ba)

Izdvajamo