8°C
Mostar 16°C
Tuzla 11°C
Banja Luka 11°C
Bihać 10°C

16.09.2024 / 13:00 Ostali sportovi - Objavila fotografiju

Žena osramotila UFC borca: Uz cvijeće je molio da ga pusti u kuću

Žena osramotila UFC borca: Uz cvijeće je molio da ga pusti u kuću

Irska MMA zvijezda Ian Garry još je uvijek bez poraza u profesionalnoj MMA karijeri, ali uzalud mu to kada ga supruga Layla Machado ponižava kad god stigne i sve objavljuje javno.

Voditeljica Layla Machado (41) ulovila je 15 godina mlađu MMA zvijezdu Iana Garryja. Njihova veza postala je viralna nakon što se saznalo da s njima živi i bivši muž Richard Cullen.

Richard radi kao nutricionist i pomaže irskom borcu da se što bolje pripremi uza mečeve, njima ne smeta što žive skupa, no Garry je postao predmet ismijavanja.

Mnogi smatraju da atraktivna Layla dobro manipuliše Ianom, te da ga samo koristi kako bi ona bila u centru pažnje. Također, on je uzeo i njeno prezime Machado.

Ovog puta ga je odlučila poniziti pred cijelim svijetom. Nakon jedne rasprave UFC-ov borac je završio van kuće, Layla ga je izbacila, nakon čega se on pojavio s ogromnim buketom tražeći oprost.

Njoj to nije bilo dovoljno. Tražila je od Iana da joj pjeva i pleše dok drži buket ruža, a zatim je odlučila podijeliti ovaj video s ostatkom svijeta.

"Kada nakon rasprave još uvijek smatra da je u pravu, ali nekako zna da je u krivu. Međutim, nije potpuno siguran, još uvijek je ljut, ali te voli. Sve to u istom trenutku", napisala je ona uz video dok Ian moli za oproštaj.

Mnogi smatraju da je ovo istinsko ponižavanje irskog borca i doslovno ga mole da krene drugim životnim putem.

"Ona dobro zna šta radi. Napisala je knjigu o tome", komenter je jednog MMA fana, dok drugi dodaje:

"Nikad u životu neće niže pasti."

Ian Garry je u profesionalnoj MMA karijeri odradio 15 borbih. Svih 15 je dobio, od čega osam u UFC-u.

Sjajni Irac je inače nekadašnji šampion Cage Warriorsa u velter kategoriji, a uskoro bi mogao napasti titulu i u UFC-u s obzirom na sjajan niz pobjeda koji ima.

Međutim, bez obzira šta napravi u oktagonu on će uvijek biti ismijavan zbog onog što je napravio od svog života i zbog poniženja koja trpi od supruge.

(Vijesti.ba)

Izdvajamo