9°C
Mostar 16°C
Tuzla 12°C
Banja Luka 12°C
Bihać 10°C

16.09.2024 / 08:18 BiH - Porodična manifestacija

Lukavac Cement priredio Dan otvorenih vrata uz pregršt dobre zabave i veselja

U subotu, 14. septembra 2024., u zelenom parku Lukavac Cementa održan je još jedan Dan otvorenih vrata.

Bilo je ovo 14. izdanje tradicionalne porodične manifestacije na kojoj su se okupili brojni građani i građanke Lukavca i okoline. Raznovrsni edukativni, sportski i zabavni sadržaji su posebno uveselili djecu i mlade.

„Kada smo prije mnogo godina pokrenuli ovaj projekat, znali smo da radimo nešto dobro, kvalitetno i održivo za naš grad i njegove stanovnike.

Lukavčani i Lukavčanke sada s nestrpljenjem očekuju septembar kako bi u krugu naše zelene fabrike proveli dan sa svojom porodicom i dobro se zabavili. Na ovaj način, između ostalog, potičemo i razvoj sportskog duha, zdravih životnih navika i vrlo smo sretni da se iz godine u godinu družimo i zajedno rastemo“, istakao je Nihad Begić, direktor prodaje i marketinga Lukavac Cementa.

U središtu ovogodišnjeg Dana otvorenih vrata bile su kreativne i zabavne predstave za najmlađe, ali i nastup Plesnog studija „Čarolija“ iz Lukavca.

Takmičarske igre MIN2WIN, defile animatora, te pregršt zdravih zalogaja, poklona i dobre muzike učinili su ovaj dan zaista posebnim.


(Vijesti.ba)

Izdvajamo