9°C
Mostar 16°C
Tuzla 12°C
Banja Luka 12°C
Bihać 10°C

14.09.2024 / 12:50 Izbori 2024 - Lokalni izbori

Stevandić u Istočnom Novom Sarajevu: Ujedinjena Srpska očekuje odličan rezultat i pobjedu

Stevandić u Istočnom Novom Sarajevu: Ujedinjena Srpska očekuje odličan rezultat i pobjedu

„Danas smo se okupili da ozvaničimo početak naše kampanje, da se družimo i porazgovaramo sa građanima.

Svakako očekujemo da ćemo napraviti bolji izborni rezultat nego prije četiri godine i da ćemo biti parlamentarna stranka kako na lokalnom tako i na republičkom nivou“ poručio je Milan Maunaga, nosilac odborničke liste Ujedinjene Srpske za opštinu Istočno Novo Sarajevo, na današnjem predizbornom skupu Ujedinjene Srpske, na Trgu Republike Srbije u Istočnom Novom Sarajevu.

On je dodao da će Ujedinjena Srpska slušati potrebe svojih građana i da će raditi u njihovom interesu.

„A u saradnji sa našim predsjednikom i na republičkom nivou pokušaćemo napraviti Istočno Novo Sarajevo još poželjnijim i još boljim mjestom za život naših građana“ poručuje Maunaga.

Predsjednik Ujedinjene Srpske, dr Nenad Stevandić, poručio je da je došao da podrži listu koju nosi Maunaga, s obzirom na to da su izbori u Istočnom Novom Sarajevu izbori za načelnika već odlučeni s obzirom da ima samo jedan kandidat.

„Ujedinjena Srpska na mnogim mjestima djeluje smirujuće, jer mi ne želimo da se izbori pretvore u rat i međusobno obračunavanje“ poručio je Stevandić.

On dodaje da je evidentno da je previše političkog rata u kampanji i da je Ujedinjena Srpska djeluje smirujuće i ujedinjujuće.

„Nadamo se miru i nakon izbora, očekujemo da će Istočno Sarajevo i sve njene opštine ući u neku mirnu političku fazu bez previše političkog rata“ zaključuje Stevandić.

 

(VIJESTI.BA / FENA)

Izdvajamo