10°C
Mostar 18°C
Tuzla 15°C
Banja Luka 12°C
Bihać 10°C

11.09.2024 / 13:45 Fudbal - Sapunica se nastavlja

Oglasila se Marijana: Anel je odrastao muškarac, laž je da zbog mene ne igra

Oglasila se Marijana: Anel je odrastao muškarac, laž je da zbog mene ne igra
Foto: Instagram

Drama oko neigranja Anela Ahmedhodžića za reprezentaciju Bosne i Hercegovine kao i odnosi unutar njegove porodice lagano se pretvaraju u pravu malu sapunicu.

Tako je Marijana Ahmedhodžić, supruga bh. fudbalera, poručila je da je tužna i šokirana zbog užasnih poruka i napada koje dobija od ljudi koji misle da je ona razlog zbog kojeg Anel više ne igra za reprezentaciju Bosne i Hercegovine.

- Nikad nisam imala ništa s tim. On je odrastao čovjek s vlastitim izborima. Nikad nisam i neću govoriti o bilo čemu kada je u pitanju njegov fudbalski život. Jedino što sam radila je da sam podržavala njegove odluke i uvijek ću to činiti - poručila je Marijana Ahmedhodžić u objavi na Instagramu i nastavila:

- Bila sam ponosna na to što je moj muž igrao za svoju zemlju, zašto bih ga dovraga tjerala da prestane to raditi? Iz kojeg tačno razloga? Svaki put kad je imao utakmicu, uvijek sam dolazila u Bosnu da ga bodrim.

Ahmedhodžićeva supruga je istaknula da je tužna zbog činjenice da Ahmedhodžić više neće igrati za nacionalni tim, ali da se nada da se se u budućnosti vratiti, jer zna "koliko voli svoju zemlju i svoje navijače".

(Vijesti.ba)

Izdvajamo