10°C
Mostar 18°C
Tuzla 15°C
Banja Luka 12°C
Bihać 10°C

10.09.2024 / 10:31 Fudbal - Aktivan na Facebooku

Anelov otac nastavio sa oštrim komentarima, ovaj put se obratio i Barbarezu

Anelov otac nastavio sa oštrim komentarima, ovaj put se obratio i Barbarezu
Foto: Ilustracija
Mirsad Ahmedhodžić, otac bh. fudbalera Anela, trenutno je najzanimljivija osoba na Facebooku kada je u pitanju naša reprezentacija.

Čini se da Mirsad 'bez dlake na jeziku', ali i pomalo neoprezno, u javnost iznosi brojne pikanterije iz privatnog života svog sina s kojim, kako kaže, nema kontakt od prošle godine.

"Meni se ne javlja niti ima kontakt sa mnom još od prošle godine. Zato mu loše ide sve. I ja sam se razočarao u njega u nekim stvarima", napisao je Mirsad Ahmedhodžić u komentaru na jednoj objavi na Facebooku.

Nakon toga je uslijedila prepiska sa drugim korisnicima ove društvene mreže, kojim je pojasnio kako se "Anel promijenio otkako se zaručio".

"Dok sam ga kontrolisao bilo je sve ok. Čim se zaručio, promijenio se. Više sluša ženu i punicu nego svoje roditelje", napisao je Mirsad, koji je potom dodao "ja sam pokušao, ali ne znam, možda je neke sihre pokupio".

Mirsad Ahmedhodžić je na drugom mjestu, tačnije drugoj objavi, ostavio komentar u kojem je prozvao selektora Barbareza.

"Nisi valjda postao kao Hadžibegić, pa da šalješ na tribine najbolje igrače i stavljaš za startere one koji su dobijali naknadni poziv. I kako to preko noći? Da Anelov broj promijenite i date ga drugom igraču, baš me zanima to", napisao je Mirsad, te potom dodao:

"Ko je kriv za Luksemburg. Nije igrao, na klupi bio Anel. Bio je zdrav".

Podsjetimo, Anel Ahmedhodžić je zbog navodne povrede napustio pripreme reprezentacije BiH uoči utakmice sa Holandijom.

Iz bh. saveza su prethodnih dana pokušavali stupiti u kontakt s njim ali im se, prema riječima Sergeja Barbareza, nije javio, a time je vjerovatno i sebi zatvorio vrata reprezentacije za sljedeća okupljanja.


(Vijesti.ba)

Izdvajamo