10°C
Mostar 18°C
Tuzla 15°C
Banja Luka 12°C
Bihać 10°C

09.09.2024 / 21:03 Fudbal - Komentar na dramu

Anelov otac se oglasio i iznenadio priznanjem: 'Zato mu sve loše ide...'

Anelov otac se oglasio i iznenadio priznanjem: 'Zato mu sve loše ide...'
Foto: Ilustracija
Fudbaler Sheffielda Anel Ahmedhodžić je u sumnjivim okolnostima napustio pripreme reprezentacije BiH uoči utakmice sa Holandijom.

Ovaj stoper se požalio na povredu, u šta su u bh. taboru u startu posumnjali, ali nisu željeli 'upirati prstom' u ovog fudbalera bez pravih dokaza.

Međutim, Anelovo ponašanje nakon odlaska sugeriše da povreda nije razlog odlaska iz reprezentacije BiH, o čemu je danas govorio i selektor Sergej Barbarez.

"Nismo se čuli. Očekivao sam njegov feedback što se tiče povrede. Kontaktirali smo ga, ali nam se nije javio. Gledamo na to bez nervoze... Nikakav problem", rekao je selektor na pressici uoči sutrašnjeg duela sa Mađarskom.

O svemu se naknadno oglasio i Anelov otac, Mirsad Ahmedhodžić, koji je priznao da od prošle godine nema kontakt sa sinom.

"Njegov babo nema ništa s tim. Meni se ne javlja niti ima kontakt sa mnom još od prošle godine. Zato mu loše ide sve. I ja sam se razočarao u njega u nekim stvarima", napisao je Mirsad Ahmedhodžić u komentaru na jednoj objavi na Facebooku.

Zanimljivo, Anelov otac je bio na utakmici u Eindhovenu sa svojim prijateljima, a podijelio je i nekoliko fotografija.

Činjenica da je Mirsad ostao u Holandiji uprkos tome što je njegov sin Anel otišao iz kampa također ide u prilog tome kako zaista nisu u dobrim odnosima.


(Vijesti.ba)

Izdvajamo