7°C
Mostar 14°C
Tuzla 9°C
Banja Luka 10°C
Bihać 8°C

06.09.2024 / 09:54 Muzika i Film - Zbog sina i partner

Adele odbila 200 miliona dolara da bi provela više vremena sa porodicom

Adele odbila 200 miliona dolara da bi provela više vremena sa porodicom
Foto: Facebook

Adele je odbila potencijalnu isplatu od 200 miliona dolara, što je do sada najveća ponuda u njezinoj karijeri, samo da bi produžila svoju turneju.

Ponuda je to koja ju je mogla odvesti u Kinu, gdje bi u kockarnici Macau imala nastupe slične onima koje je imala u Las Vegasu pod nazivom "Weekends With Adele", doznaje Alison Boshoff za Daily Mail.

Kao što znamo, pjevačica je "Weekends With Adele" započela u novembar 2022. i završit će ih 23. novembra ove godine. Sveukupno će to biti 100 koncerata. Navodno je svaki koncert plaćen 500.000 funti, ali čini se da novac ipak nije na prvom mjestu zvijezde koja je, osim ponude Kineza, dobila ponudu i za turneju po Evropi, Aziji i Južnoj Americi.

"Bilo je puno ponuda, ali ona ih je sve odbila jer želi biti kod kuće sa svojim djetetom. Kineski dogovor stavio je na stol milione dolara, ali ona to na kraju nije htjela učiniti. Stavila je svoje dijete, partnera i sebe na prvo mjesto", istaknuo je izvor da su pjevačici važniji njezin sin Angelo i partner, inače sportski agent, Rich Paul.

Poznato je da se kasnije ove godine glazbenica planira preseliti u Englesku, gdje ima luksuzni stan u centru Londona, jer bi radije odgajala Angela ondje. Kao što znamo, Adele je najavila da se povlači sa scene na neko duže vrijeme kako bi se fokusirala na porodicu i druge kreativne stvari.

"Posljednjih sedam godina provela sam gradeći novi život za sebe i želim ga sada živjeti", kazala je ranije jednom prilikom zvijezda.

(Vijesti.ba)

Izdvajamo