16°C
Mostar 21°C
Tuzla 25°C
Banja Luka 20°C
Bihać 13°C

17.08.2024 / 12:00 Fudbal - Spava u zgradi kluba

Zvijezdi Manchester Cityja jednu vilu uzela ljubavnica, drugu žena

Zvijezdi Manchester Cityja jednu vilu uzela ljubavnica, drugu žena
Foto: Ilustracija

Zvijezda Manchester Cityja Kyle Walker morao se preseliti u stan koji je u vlasništvu prvaka Premier lige nakon što mu supruga Annie Kilner nije dopustila da se vratiti u njihov dom.

Kako piše britanski tabloid The Sun, 34-godišnji štoper koji sedmično zarađuje 150 hiljada funti, odlično stoji na zelenom, ali ne i na onom porodičnom terenu. Na predstojećoj utakmici protiv Chelseaja bit će kapetan Cityja, međitim privatni život engleskog fudbalera i dalje je haotičan nakon što je razotkriveno da je otac drugog djeteta s bivšom ljubavnicom Lauryn Goodman.

Sportista koji se može se pohvaliti da zarađuje 27 miliona funti godišnje i posjeduje dvije vile vrijedne gotovo četiri miliona funti, trenutno međutim u niti jednoj ne može boraviti, jer njegova ljutita supruga Annie Kilner (31) živi u jednoj, a Lauryn u drugoj vili. Kyle se, tvrdi Sun, nadao da će se vratiti Annie i njihovo četvero djece nakon zajedničkih porodičnih praznika koji su uslijedili nakon Eura.

Bio je očito toliko uvjeren da će Annie i ovog puta popustiti da je dopustio da mu istekne šestomjesečno najamninsko pravo na luksuzni posjed vrijedan tri miliona funti u koji se uselio kad ga je Annie izbacila nakon Božića. Međutim, sada je smješten u klupskom kompleksu CitySuites.

"Odsjeo je u apartmanima u vlasništvu kluba jer nema kamo otići. Mislio je da će mu se Annie vratiti nakon zajedničkog pordoičnog odmora, ali ona na to nije pristala. Htio je vratiti neke svoje stvari, ali ona je i to blokirala. Još uvijek pokušavaju riješiti stvari", kazao je izvor za Sun.

Walkerova supruga rekla mu je da spakira svoje torbe nakon što joj je Lauryn poslala poruku 27. decembra u kojoj je pisalo: "Hej, ovdje Lauryn. Samo sam ti htjela kratko reći da je Kyle otac naše kćeri." Annie, koja je bila u visokoj trudnoći s njihovim četvrtim djetetom Rezonom, objavila je da se rastaju dvije sedmice kasnije.

U ekskluzivnom intervjuu za The Sun ubrzo nakon toga, Kyle se javno ispričao svojoj supruzi. Govorio je o svojoj želji da spasi brak i opisao Annie kao svoju "srodnu dušu". I činilo se da sve ide u smjeru pomirenja jer je Annie bodrila Walkera na stadionu Etihad kada je City osvojio naslov rekordni četvrti put zaredom, a prisustvovala je i svim utakmicama Engleske na Euru u Njemačkoj osim jedne.

Međutim, i Lauryn je također otputovala na jednu od utakmica s njihovim četverogodišnjim sinom Kairom, a tu bizarnu situaciju nisu mogli prešutjeti čak ni ozbiljni sportski komentatori. Ipak, porodica je nakon Eura otišla na odmor u Tursku, a potom u njihovu planinsku kolibu uz more u trendovskom Abersochu u Sjevernom Walesu gdje su proslavili Annien 31. rođendan. Kyle se nadao da će ga primiti natrag, ali osoblje nije dozvolilo vozaču da doveze fudbalerove stvari pred vilu.

"Kad su pozvali Annie, ona je samo rekla ‘samo preko mog mrtvog tijela‘, tako da je on odsjeo u CitySuitesu", ispričao je neimenovani izvor. Zgrada od 16 spratoava otvorena je 2017., a klub posjeduje dva sprata koja redovito koriste igrači te trener Pep Guardiola. Stanovnici imaju pristup velikom spa centru i 24-satnoj teretani.

(Vijesti.ba)

Izdvajamo