13.08.2024 / 23:23 Auto - Foto / Video

Stiže novi 'radikalni' model Rimca: Objavljeni prva fotografija i video

Stiže novi 'radikalni' model Rimca: Objavljeni prva fotografija i video
Foto: Rimac Automobili
Hrvatski proizvođač hiperautomobila Rimac Automobili predstavit će svoj novi automobil na Monterey Car Weeku.

Rimac je zadnjih dana na društvenim mrežama objavio fotografije i kratki video te najavio da će novi model biti "radikalan".

"Jeste li radikalni? Cesta više nikada neće biti ista", stoji uz opis fotografije na kojoj se vidi dio prednjeg kraja automobila.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Rimac Automobili (@rimac_automobili)


Video od devet sekundi koji je objavljen nekoliko sati nakon ove fotografije prikazuje veliko stražnje krilo. "Mislite da poznajete Rimca? Razmislite ponovo", stoji u opisu videa, prenosi Index.hr.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Rimac Automobili (@rimac_automobili)


Na službenoj stranici Rimac Automobila nalazi se i odbrojavanje. Ne odbrojavaju se sekunde ili minute do otkrivanja automobila, već pikseli koji polako oblikuju sliku automobila iz ptičje perspektive. Kako vrijeme prolazi, otkriva se sve više detalja na digitalnom renderu auta.

Stiže nova Nevera?

Rimac je prije manje desetak dana misteriozno izbrisao sve Instagram objave na profilu Rimac Automobila i dodatno zaintrigirao fanove objavljivanjem kratkog teaser videa s porukom: "Nova oluja je prohujala."

AutoExpress pisao je da je Rimčev predstavnik dao naslutiti da bi nešto moglo biti predstavljeno na Monterey Car Weeku. Na prošlogodišnjem Monterey Car Weeku Rimac je predstavio model Nevera Time Attack s planiranih samo 12 primjeraka - svi su, kako je navedeno, rasprodani prije nego što su otkriveni.

Dosad niko nije primijetio novi Rimac model na testiranju, pa se čini vjerovatnije da je riječ o drugoj verziji Nevere. Jedan od developera iz Facebook grupe Developers Hrvatska Relaxed primijetio je da je u kodu stranice ostao trag slike na kojoj je, kako se čini, upravo novi model Nevere.



"Rimac predstavlja novi auto, na reveal stranici su ostavili base64 string od original slike https://www.rimac-automobili.com/RimacReveal/", napisao je developer.


(Vijesti.ba)

Izdvajamo