01.08.2024 / 15:23 Košarka - Živa legenda

Jedan od najboljih košarkaša svih vremena ljetuje u Crnoj Gori i Hrvatskoj

Jedan od najboljih košarkaša svih vremena ljetuje u Crnoj Gori i Hrvatskoj

Legendarni košarkaš i jedan od najboljih svih vremena, Magic Johnson je ovog ljeta svoj odmor proveo u Crnoj Gori, a svoje oduševljenje istom nije krio.

Legendarni košarkaš Magic Johnson je u prisustvu svoje supruge ovog ljeta odmor proveo u Crnoj Gori.

Johnson je objavio nekoliko fotografija iz Crne Gore, te istakao da je uživao u prelijepom vremenu u Crnoj Gori, tačnije u Porto Montenegru.

Ovo je ujedno i jedna od najekskluzivnijih marina na Jadranu, te ova marina broji više od 300 vezova što je čini jednom od najvećih marina u Evropi.

- Uživao sam u prelijepom danu u Crnoj Gori sa mojim 'kolačićem', napisao je Magic aludirajući na svoju suprugu.

Nakon posjete Crnoj Gori, Magic Johnson je otišao i za hrvatsko primorje, te će sigurno njegova posjeta podići dodatno globalnu popularnost Jadrana i primorja na istom.

- Zvanično sam stigao u Hrvatsku. Proveli smo dan istraživajući Stari grad Dubrovnik gdje je snimljena serija Game of Thrones i nekoliko scena za film Black Water Bay. Supruga i ja smo imali nevjerovatnu večeru sa Rodney, Holly, Mike i Natashom u restoranu Nautika i hrana je bila nevjerovatna! Supruga i Rodney su oboje veliki ljubitelji Game of Thrones serije, tako da je njima ovo bilo posebno uzbudljivo putovanje, napisao je veliki Magic.

(Vijesti.ba)

Izdvajamo