14°C
Mostar 20°C
Tuzla 18°C
Banja Luka 18°C
Bihać 15°C

22.07.2024 / 20:30 Fudbal - Zvanično

FK Velež najavio vanrednu Skupštinu, samo jedna tačka na dnevnom redu

FK Velež najavio vanrednu Skupštinu, samo jedna tačka na dnevnom redu
Foto: Vijesti.ba
Neočekivano ispadanje od andorskog Inter Escaldesa izazvalo je velike turbulencije u Veležu.

Mostarski klub se suočio sa velikim šokom nakon poraza u Andori nedopustivim rezultatom 5:1, a o tome će biti još mnogo govora u narednom periodu.

Iz Veleža su danas obavijestili svoje navijače ali i kompletnu bh. javnost da će uskoro biti održana vanredna Skupština i to sa samo jednom tačkom na dnevnom redu.

"Fudbalski klub Velež Mostar obavještava sve svoje članove, navijače i prijatelje Kluba, kao i cjelokupnu bosanskohercegovačku sportsku javnost da je Upravni odbor našeg Kluba, zajedno sa rukovodećim ljudima Skupštine FK Velež, a u svjetlu novonastalih okolnosti, donio odluku o sazivanju vanredne sjednice ovog najvišeg klupskog organa.

Vanredna Skupština Fudbalskog kluba Velež Mostar na dnevnom redu će imati samo jednu tačku dnevnog reda, a ona će se odnositi na izglasavanje povjerenja, odnosno nepovjerenja, postojećem sazivu Upravnog odbora našeg Kluba.

Vanredna Skupština FK Velež biće organizovana u najkraćem mogućem roku, a o čemu ćemo blagovremeno obavijestiti javnost putem naših službenih kanala", navode iz Veleža.


(Vijesti.ba)

Izdvajamo