13°C
Mostar 19°C
Tuzla 17°C
Banja Luka 18°C
Bihać 16°C

20.07.2024 / 19:32 SHOW - Zajedno se druže

Marija Šerifović pokazala polubrata javnosti, odmarali zajedno u Španiji

Marija Šerifović pokazala polubrata javnosti, odmarali zajedno u Španiji
Screenshot: Ilustracija / YouTube
Marija Šerifović je nedavno uživala u odmoru u Španiji sa svojom majkom i sinom. Posebnu pažnju privukao je njen polubrat, Danijel Pavlović, koji se pojavio u njenom novom vlogu na YouTubeu, iako se već dugo povukao iz javnog života.

"Ne želim da se snimam, oslobodi me pritiska," rekao je Danijel, na šta je Marija uzvratila: "Više ne želi da bude poznat."

Fanovi su se obradovali što su ga napokon vidjeli i ostavili su mnoštvo komentara:

"Tačno vam je Danijel falio da bude kompletni cirkus," "Toliko spontani i normalni. Konačno i brat u vlogu. Mario i njegove krofne od nogu. Verka kao svaka baka/nana... Imam i ja jednu koja ne da unuci da zaplače."

Danijel je stekao popularnost kroz svoje učešće u showu "Operacija trijumf" i sada vodi školu pjevanja Vivo. Marija je u jednom intervjuu ispričala:

"Danijel je plod Rajkove ljubavi iz izvanbračne veze. Ljubav se dogodila, i dogodio se Danijel. Ako se dobro sjećam, informaciju o njemu mi je otkrila baka Draginja. Rekla mi je da imam brata koji ide u školu sa mnom. U našoj porodici nikada nismo pronalazili najbezbolnije načine za saopštavanje ovakvih ili bilo kojih drugih vijesti. Uvijek je bilo direktno i bolno, ali pošteno, što je na mene ostavilo veliki uticaj. Saznala sam da imam polubrata dok sam bila u osnovnoj školi, i od tog trenutka sam kao starija sestra postala njegov zaštitnik. I danas ima moju podršku."

(Vijesti.ba)

Izdvajamo