28°C
Mostar 37°C
Tuzla 35°C
Banja Luka 34°C
Bihać 30°C

16.07.2024 / 09:11 SHOW - Privlači pažnju

Ugostitelji odlučili zabraniti Bianci i Westu dolazak u restorane

Ugostitelji odlučili zabraniti Bianci i Westu dolazak u restorane
Foto: Arhiva
Ugostitelji su Bianci Censori i Kanyeu Westu odlučili zabraniti ulazak u njihove restorane zbog njenih modnih kombinacija. Biancini oskudni outfiti često privlače pažnju javnosti, piše Daily Mail.

Bianca se nedavno sa suprugom pojavila u restoranu u Los Angelesu. Nosila je maleni grudnjak koji joj je pokrio samo bradavice, uske kratke hlače i sandale s potpeticom. No, ugostiteljima su njeni outfiti postali previše.

"Ako sam ja vlasnik bilo kojeg objekta u koji ovaj par namjerava ući, reći ću im, zbog poštovanja prema mojim gostima, da im nije dozvoljen ulazak", poručio je jedan ugostitelj.

"Kako ijedan pristojan restoran može prihvatiti mušteriju koja to nosi? Čak i supermarketi ljeti imaju natpise koji savjetuju da se majice moraju nositi iz higijenskih razloga jer muškarci znaju doći bez majice u kupovinu", tvrdi drugi, a kako prenosi Daily Mail s njima su se složili i brojni drugi ugostitelji.

"Prije vam je bio odbijen ulazak u restoran zbog pravila oblačenja ako niste nosili kravatu. Kako su se vremena promijenila, sada možete ući i večerati gotovo goli", poručuju.

"Nijedan vlasnik ili upravitelj restorana koji poštuje sebe ne bi im smio dopustiti da uđu tako obučeni osim ako unaprijed ne plate rezervaciju cijelog restorana tako da je to onda njihovo privatno mjesto dok su tamo", dodali su drugi.

Podsjetimo, Censori je postala poznata po svojim modnim kombinacijama kojima plijeni pažnju. Bianca je nedavno iznenadila outfitom tokom izlaska u Parizu kada je prvi put pokazala svoju ružičastu kosu koju je tada imala. No, njena boja kose pala je u drugi plan zbog njenog outfita. Bianca je Parizom šetala u poluprozirnom bodiju s tangama, a bilo je jasno da ne nosi donje rublje. Uz to je uskladila najlonke do koljena i štikle.

(Vijesti.ba)

Izdvajamo