05.07.2024 / 21:55 Muzika i Film - Mostar

FOTO&VIDEO / Rozga u Hercegovini priredila koncert za pamćenje, pogledajte atmosferu

Regionalna muzička zvijezda Jelena Rozga održala je večeras spektakularan koncert u Mostaru. Oko četiri hiljade ljudi prisustvovalo je euforiji na Kantarevcu, a ovo je zasigurno njen najveći koncert u Hercegovini do sada.

Popularna Dalmatinka nastup je otvorila svojim hitom "Bižuterija" iz 2010. godine, koji je pjevala uglas s publikom i po kojem je postala odavno prepoznatljiva te na osnovu kojeg su je mnogi njeni obožavaoci i upoznali. Mostarsku publiku zabavljala je i uz brojne druge hitove koje je nanizala u svojoj bogatoj i dugoj karijeri.

 
Uoči samog koncerta, euforija je u Mostaru dostigla svoj vrhunac - fanovi su čekali u redovima da kupe preostale ulaznice za njen veliki koncert.

Kraljica estrade Jelena Rozga je uz mnoštvo zaraznih i omiljenih hitova posebno poznata po vrhunskim scenskim nastupima na kojima ništa ne prepušta slučaju, pa je tako bilo i ovoga puta.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Vijesti.ba (@vijesti.ba)


Fanovima iz Hercegovine je zasigurno priredila nastup za pamćenje, a u našoj fotogaleriji donosimo djelić atmosfere iz grada na Neretvi.

(Vijesti.ba)

Izdvajamo