14°C
Mostar 19°C
Tuzla 18°C
Banja Luka 17°C
Bihać 16°C

04.07.2024 / 13:44 Fudbal - Wwin liga

Frano Mlinar novi igrač Zrinjskog

Frano Mlinar novi igrač Zrinjskog
Foto: FENA

Iskusni 32-godišnji vezni igrač Frano Mlinar u redove Plemića stiže kao slobodan igrač, a sa Zrinjskim je potpisao dvogodišnji ugovor te se odmah priključio pripremama ekipe u Svetom Martinu na Muri, potvrdio je mostarski klub na svojim službenim stranicama.

Rođeni Zagrepčanin najveći dio karijere proveo je u HNL-u u kojem je upisao gotovo 250 službenih nastupa.

"Igranje za ovaj klub predstavlja veliku čast za mene, isto tako nosi veliku dozu odgovornosti jer igranje za Zrinjski podrazumijeva najviše ambicije o kojima se ne treba ni pričati. Znam jako dobro da su ovdje postavljeni visoki standardi što se tiče odnosa prema grbu, suigračima, navijačima i cijelom gradu i to me sve jako motiviralo i zato sam došao", kazao je Mlinar u prvom razgovoru za HŠK Zrinjski Mostar.

Ponikao je u zagrebačkom Dinamu u kojem je debitovao kao 18-godišnjak, a afirmaciju je stekao u dresu zaprešićkog Intera, iz kojeg je kao 21-godišnjak ostvario transfer u Udinese.

Kao igrač talijanskog kluba išao je na posudbu u švicarski FC Aarau, jedno sezonu proveo je i u mađarskom Mezőkövesdu, a posljednji šest sezona igrao je u Hrvatskoj – prvo u Lokomotivi i Slaven Belupu, a posljednje tri sezone u dresu NK Istra 1961.


(Vijesti.ba / FENA)

 

Izdvajamo