24°C
Mostar 27°C
Tuzla 26°C
Banja Luka 27°C
Bihać 25°C

03.07.2024 / 21:44 Fudbal - Utakmica na Grbavici

Velež objavio informacije o ulaznicama za meč Konferencijske lige

Velež objavio informacije o ulaznicama za meč Konferencijske lige
Foto: Facebook

Velež je objavio informacije u vezi ulaznica za svoju prvu utakmicu sezone. Riječ je o duelu prvog pretkola Konferencijske lige, protiv Intera iz Andore.

U objavi Rođenih se navodi:


“Rođeni, ulaznice za novu evropsku rundu Veleža u prodaji su od sutra (četvrtak, 04. juli 2024. godine) od 10 sati.

ČETVRTAK i PETAK samo za ČLANOVE


U prva dva dana prodaje, u četvrtak i petak, ulaznice za utakmicu protiv Inter d’Escaldesa, će biti dostupne SAMO ZA ČLANOVE našeg Kluba u aktuelnoj sezoni, ali i one koji posjeduju prošlosezonsku člansku karticu FK Velež.

S ciljem smanjenja gužvi i ubrzanja procesa prodaje VAŽNO je napomenuti da upis novih članova tokom naredna dva dana NEĆE BITI OMOGUĆEN.

Pritom, na JEDNU ČLANSKU KARTU se mogu kupiti DVIJE ULAZNICE. Dakle, ukoliko sa sobom imate jednu važeću člansku kartu, možete kupiti dvije ulaznice. Ukoliko imate dvije članske karte (svoju i od još jedne osobe recimo) možete kupiti četiri ulaznice. I tako redom...

Svoju ulaznicu za utakmicu 1. pretkola UEFA Evropa Konferencijske lige protiv Inter Club d’Escaldes možete kupiti u službenim prostorijama Kluba, na adresi Adema Buća 6 u Mostaru, uz priloženu člansku kartu i to u sljedećim terminima:

ČETVRTAK

Od 09 do 21.30 sati

PETAK

Od 09 do 21.30 sati

Cijene ulaznica:

– Tribina ISTOK: 25,00 KM

– Tribina ZAPAD: 30,00 KM

– Tribina SJEVER: 20,00 KM

– Tribina JUG: Neće biti u funkciji

NAPOMENA: Nakon prva dva dana namijenjena članovima našeg Kluba, ulaznice će biti dostupne u slobodnoj prodaji, a početkom naredne sedmice dostupne i na prodajnom mjestu u Sarajevu, o čijim detaljima ćemo vas blagovremeno informisati.

Utakmica prvog pretkola UEFA Europa Konferencijske lige na programu je u srijedu, 10. jula 2024. godine na stadionu Grbavica, sa početkom u 20 sati.

Podržimo Rođene. SVI NA GRBAVICU!”

Utakmica Velež – Inter d’Escalades bit će i u direktnom TV prenosu na kanalu Arena 1 Premium.

(Vijesti.ba)

Izdvajamo