19°C
Mostar 25°C
Tuzla 25°C
Banja Luka 24°C
Bihać 19°C

29.06.2024 / 13:32 Fudbal - Jasno je zbog čega

Fudbaler Engleske na press došao sa modricama, ubrzo je stiglo objašnjenje

Fudbaler Engleske na press došao sa modricama, ubrzo je stiglo objašnjenje

Reprezentativac Engleske Anthony Gordon doživio je peh kada je tokom slobodnog dana pao sa bicikla i zadobio brojne povrede.

Naime, nakon završetka grupne faze, ekipa Engleske dobila je slobodan dan koji su neki iskoristili kako bi provozali biciklu dijelom kampusa u kome se nalaze.

Međutim, Gordon će tu vožnju bicikla dugo pamtiti pošto je uspio da izgubi kontrolu nad njim i padne, te doživi brojne povrede.

Kako se može vidjeti, Gordon je doživio posjekotine po bradi, rukama, licu i ostalim dijelovima tijela, te je viđen prizor koji svakako nije prijatan za oko.

- Pao je sa bicikla. Momci su izašli na vožnju biciklom. Ja zapravo nisam bio tamo. Čuo sam za to. Zapravo sam razgovarao sa Gordonom i nisam baš obraćao pažnju… Okrenuo se i onda sam video veliku ranu na njegovoj bradi, ali on je u redu. Dobro je - ispričao je njegov saigrač Guehi.

Ekipa je odlučila da se našali povodom ove situacije, te su Gordonu poklonili vreću sa pomoćnim točkovima i kacigom, što je on dočekao sa osmjehom na licu.

Za sada nije poznato da li će Gordon nastupiti na narednom meču, ali se na osnovu težine povrede može zaključiti da će biti u konkurenciji.

Engleska je uspjela da u nokaut fazu prođe kao prvoplasirana iako u grupi nije blistala, a tamo ih čeka selekcija Slovačke. Meč se igra u nedelju od 18 sati.

(Vijesti.ba)

Izdvajamo