14°C
Mostar 20°C
Tuzla 18°C
Banja Luka 18°C
Bihać 18°C

26.06.2024 / 14:43 SHOW - "Kao u pjesmi"

Džejla Ramović o ljubavnom životu: Obratite pažnju s kim se pojavljujem

Džejla Ramović o ljubavnom životu: Obratite pažnju s kim se pojavljujem
Foto: Arhiv
Bh. pjevačica Džejla Ramović gostovala je sinoć u emisiji Ami G Show. Bila je odlično raspoložena, pa je otkrila kako se osjeća, koliko je zadovoljna pjesmama koje je nedavno objavila, te je prokomentarisala emotivni život.

- Dobro sam, super sam. Pjesma sa Henijem je super, jako sam se radovala da što prije izađe, imala sam tremu. Ta pjesma postoji jako dugo. Publika ju je prihvatila. I prva i druga sad pjesma sa Henijem su pun pogodak. Promijenila sam malo muzički stil, publika reaguje odlično na njih - rekla je Džejla.

- Za moje prave veze niko nikada nije znao, samim tim su bile tajne, kao u pjesmi... Dečko koji je pisao pjesmu je namjerno pisao tako za mene. Teže je sakriti partnera kad si javna ličnost, ne mogu da kažem da nije - istakla je ona za "Blic".

- Nekako je to potpuno drugačije... Kao da vas ne zanimaju istine. Kao da bježite od toga... Kad se pojavim sa nekim ko to može da bude, ko može da mi bude partner, vi kažete da nije i onda ne dirate tu... To mi je jako zanimljivo. Obratite pažnju sa kim se pojavljujem, da, da... (smijeh) Trenutno nema te tajne veze, ali vidjećemo - kazala je Džejla.


(Vijesti.ba)

Izdvajamo