24.06.2024 / 14:12 Fudbal - Video

Javnost u Srbiji se pita: Je li selektor Piksi na pressicu došao pijan?

Javnost u Srbiji se pita: Je li selektor Piksi na pressicu došao pijan?
Reprezentacija Srbije je prošlog četvrtka u drugom kolu grupe C Europskog prvenstva na Allianz Areni u Münchenu remizirala 1:1 sa Slovenijom.

Bila je to jedna od najdramatičnijih utakmica turnira. Slovenci su poveli kada je zabio Žan Karničnik u 69. minuti, ali Srbi su izjednačili preko Luke Jovića u doslovno posljednjim sekundama utakmice.

Nakon poraza protiv Engleza Srbi su došli samo do boda, posljednji su u grupi i najizglednije je da će im trebati pobjeda protiv Danaca.

Ta se utakmica igra sutra u Münchenu od 21 sat. Uoči utakmice srpski izbornik Dragan Stojković Piksi (59) održao je presicu, a ispod objave na službenom X profilu FSS-a korisnici su se složili kako je Piksi na presici bio pijan.

Sporno je Piksijevo držanje, kao i kompletno ponašanje. "Ovaj je pijan", "Razvaljen je od alkohola", "Auu, ala je mamuran", "Ili je non-stop pripit ili je na nekim ozbiljnim lijekovima", "Ovaj čovjek je diskutabilan, nepovezan i nema pojma šta hoće reći. A možda je i samo odraz svega kod nas", neki su od komentara.

(Vijesti.ba)

Izdvajamo