20.06.2024 / 14:50 Fudbal - Bradarić iznenađen

Fudbaler Zrinjskog se oprostio od Petrovića, šta znači ova poruka?

Fudbaler Zrinjskog se oprostio od Petrovića, šta znači ova poruka?
Foto: Instagram
Klubovi iz vrha Wwin lige BiH od završetka sezone trenere smjenjuju "kao na traci", a posljednji koji je to učinio je HŠK Zrinjski.

Mostarski klub obavijestio je javnost o sporazumnom raskidu saradnje sa Željkom Petrovićem, crnogorskim stručnjakom koji je sa ovim timom osvojio Kup BiH.

Slušajući Petrovićeve izjave, ali i gledajući rezultate koje je ostvario, njegov odlazak iz Zrinjskog se nije mogao naslutiti apsolutno ni po čemu.

Izgleda da je završetak saradnje sa Petrovićem iznenadio i iskusnog fudbalera Zrinjskog Filipa Bradarića, koji se putem Instagrama oprostio od svog sada već bivšeg trenera uz jako čudnu poruku.

"Hvala na svemu. Oprosti im...", napisao je Bradarić uz svoju fotografiju sa Petrovićem na kojoj slave osvajanje Kupa BiH.

Službene informacije iz Zrinjskog govore da se radi o prijateljskom i sporazumnom raskidu, iako "Oprosti im" iz Bradarićeve poruke sugeriše da to nije bilo tako.

Šta je prava istina, znaju samo Petrović i čelnici Zrinjskog, ali smijeniti trenera koji je u 22 utakmice ostvario 18 pobjeda, tri remija i jedan poraz zaista je nešto što se ne viđa često u fudbalu.


(Vijesti.ba)

Izdvajamo