13°C
Mostar 19°C
Tuzla 17°C
Banja Luka 18°C
Bihać 16°C

10.06.2024 / 10:26 Događaji / Promo - U susret UEFA EURO 2024

Sport za sve od 14. juna do 14. jula na kanalu MY TV

Sport za sve od 14. juna do 14. jula na kanalu MY TV
Foto: Vijesti.ba

Direktan prenos svih utakmica Evropskog prvenstva u fudbalu UEFA EURO 2024 godine bit će realiziran u programima MY TV na platformi Moja TV i BHT1, s tim da će šest utakmica ekskluzivno prenositi MY TV!

Sve utakmice sportskog događaja godine građani BiH, ljubitelji fudbala, će moći pratiti i putem Moja webTV aplikacije, na bilo kojem uređaju i bilo kojem mjestu u BiH.

Zahvaljujući saradnji BH Telecoma i BHRT-a TV prenose svih utakmica UEFA EURO 2024 će moći pratiti svi građani Bosne i Hercegovine.

Na osnovu te saradnje su ugovorena/kupljena UEFA medijska prava za utakmice fudbalske reprezentacije BiH na period 2022.-2028. godine, kao i sve utakmice EURO 2024, te EURO 2028, čime je stanovnicima BiH omogućeno praćenje najznačajnijih međunarodnih fudbalskih takmičenja u navedenom periodu.

Ove godine EURO se vraća u zemlju fudbala - Njemačku, kojoj će ovo biti četvrti veliki turnir kao domaćinu u ovom sportu, a drugi put kao organizatoru prvenstva Starog kontinenta. Na deset vrhunskih stadiona – 24 najbolje reprezentacije koje su izborile plasman na završni turnir plijenit će pažnju zaljubljenika najvažnije sporedne stvari na svijetu.

Šampionat će otvoriti reprezentacije Njemačke i Škotske u Minhenu, dok će finale biti održano na Olimpijskom stadionu u Berlinu.

Projekat EURO 2024 će biti realizovan na sličan način kao i FIFA Svjetsko prvenstvo u Kataru. Osim prenosa utakmica, u specijalnim emisijama, koje će počinjati u popodnevnim satima, a završavati oko ponoći, uz posebne rubrike, najave, analize i preglede, ljubiteljima fudbala pokušat će se približiti svi elementi i najinteresantniji momenti ovog takmičenja.

Iz BH Telecoma poručuju da će svojim korisnicima i dalje omogućavati praćenje najatraktivnijih međunarodnih i domaćih sportskih takmičenja i ekskluzivan sportski TV sadržaj u sklopu Moja TV usluge.


Moja priča. BH Telecom

Izdvajamo