06.06.2024 / 07:23 Košarka - Prekinuta utakmica

Vođa Grobara preko megafona Obradoviću i igračima: Da slučajno niste igrali!

Vođa Grobara preko megafona Obradoviću i igračima: Da slučajno niste igrali!
Foto: Agencije
Prekinuta je druga utakmica finala prvenstva Srbije između Partizana i Crvene zvezde.

Sudije su tako odlučile, jer su Grobari, navijači Partizana, pogrdno skandirali na račun porodice igrača i uprave Zvezde. Do prekida je došlo u trećoj četvrtini, kada su Grobari svom snagom pjevali protiv Vesne Čović, supruge Nebojše Čovića, predsjednika Zvezde. Ranije su vrijeđali i porodice košarkaša Zvezde, Nemanje Nedovića i Miloša Teodosića.

Zbog toga je prvo meč prekinut nakratko. Iz Partizana su apelirali na navijače da prestanu, ali oni su nastavili još glasnije. Zvezda je zbog toga napustila parket, dok je naređeno i da se isprazni dvorana. Ali, tada su Grobari odlučili poručili svojim igračima i treneru da ne igraju ako se to dogodi.


"Nemoj slučajno, Aleksa, Smajli, Anđušiću, nemoj da ste igrali slučajno! Ići ćete preko vaših navijača. Nemoj slučajno da igrate, boli vas ku*ac za ovu Čovićevu ligu!" rekao je preko megafona vođa Grobara, koji se zatim obratio i treneru Željku Obradoviću.

"Željko, nemoj da konstantno neku gospodu izigravamo! Ako oni tebe mogu vrijeđati, vrijeđat ćemo i mi njih! Slušaj, izađite, nemojte igrati bez svojih navijača! Kad se ti prozivaš, ne prazni se hala, a sada se prazni. Nemojte igrati bez nas!"

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Maja Nastić (@promajasport)


Igrači i trener Partizana poslušali su ultimatum navijača, a iz srpske lige sada kažu da će zbog toga utakmica biti registrovana 20:0 za Zvezdu. To bi značilo da je taj klub osvojio naslov, prenosi Index.


(Vijesti.ba)

Izdvajamo