17°C
Mostar 24°C
Tuzla 21°C
Banja Luka 22°C
Bihać 18°C

17.04.2024 / 09:55 Crna hronika - MUP USK

Ubistvo u Bosanskoj Krupi

Ubistvo u Bosanskoj Krupi
Ilustracija / Vijesti.ba

Muškarac S. S. pronađen je preksinoć u besvjesnom stanju u Bosanskoj Krupi na cesti sa više ubodnih rana nanesenih nožem.

67-godišnjaku je konstatirana smrt u Domu zdravlja.

O svemu se oglasio MUP USK.

- Dom zdravlja Bosanska Krupa preksinoć u 22:15 sati zaprimio je dojavu da se u ulici Prvomajska u Bosnaskoj Krupi na cesti nalazi lice u besvjesnom stanju. Izlaskom na lice mjesta pripadnici PS Bosanka Krupa potvrdili su tačnost dojave, pronašl su i besvjesno lice. Pregledom istog utvrdli su da ima više ubodnih rana nanesenih nožem, a radio se o S. S. (67) iz Bosanske Krupe. Pored njega je je zatečen E. A. (67) iz Celja, nastanjen u Bosanskoj Krupi- saopćeno je iz MUP-a USK.

U Domu zdravlja Bosanska Krupa jučer u 00:25 sati konstatirana je smrt S. S..

O svemu obviješteno Kantonalno tužilaštvo, a po nalogu tužioca, Sektor kriminalističke policije izašao je na lice mjesta i izvršio uviđajne radnje.

Policija je uhapsila E. A. koji je jučer, uz izvještaj o počinjenom krivičnom djelu ubistva predat u nadležnost Tužulaštva USK.

Tijelo S. S. prevezeno je u Kantonalnu bolnicu "Dr. Irfan Ljubijankić" u Bihaću gdje je izvršena obdukcija.

Nezvanično krajina.ba saznaje da su žrtva i osumnjičeni bili komšije i da su tokom dana konzumirali alkohol. Nažalost, alkohol je, kako se čini, bio okidač za ovaj tragičan događaj.

(Vijesti.ba)

Izdvajamo