13°C
Mostar 19°C
Tuzla 15°C
Banja Luka 18°C
Bihać 16°C

13.04.2024 / 15:07 Muzika i Film - "Zvezde Granda"

Video / Pandur: Prvi put zadovoljno i nasmijan idem kući

Video / Pandur: Prvi put zadovoljno i nasmijan idem kući
Foto: Grand

Mirza Pandur ove subote zablistao je na sceni „Zvezda Granda“, kada je svojim performansom osvojio sve simpatije žirija i maksimalni broj glasova, ali i komplimenata o njegovom vidnom napretku.

Talentovani takmičar nije krio zadovoljstvo povodom rezultata, a za portal Granda priznao da nije očekivao takav uspjeh.

– Utisci su odlični, prvi put sam bio malo nervozan prije izlaska na scenu, ali sve je proteklo mnogo bolje nego što sam zamislio– iskren je Mirza koji je otkrio šta je uticalo na takvu nesigurnost:

– Pauza je bila između, a i privatno neke stvari dok sam posložio. Uglavnom sve okej – rekao je Pandur.

Iako je od početka ove sezone uspješno prevazilazio izazove, tek je sada uspio da nadmaši očekivanja sudija.

– Prvi put zadovoljno i nasmijan idem kući. Nisam još doživio da svih šest ljudi imaju pohvale i drago mi na svom uspjehu i uspjehu moje mentorke– kaže pjevač.

Zanimalo nas je i kako izgleda saradnja sa Snežanom Đurišić.

– Snježana mene savjetuje kao rođena majka i ona je oslonac kakav mi treba u takmičenju. Ona sve kandidate koji su kod nje vodi bez premca, sve je u dogovoru sa njom– objašnjava Mirza koji tvrdi da je tremu na sceni odavno prevazišao.

– Tremu nisam nikada imao, ona je odustala od mene pre par godina prolazeći svirke, muzičku školu i razne životne situacije– zaključio je Pandur


(Vijesti.ba)

Izdvajamo