30.03.2024 / 22:10 Politika - Verbalna prepirka

Sukob Dodika i Trivićeve: 'Trabant njemačke politike i izlizana matrica'

Sukob Dodika i Trivićeve: 'Trabant njemačke politike i izlizana matrica'
Foto: Ilustracija
Predsjednik SNSD-a Milorad Dodik izjavio je u Laktašima da je predsjednica Narodnog fronta Jelena Trivić bila i ostala trabant njemačke politike, zato što je ta politika finansirala njeno političko djelo.

"Jelena Trivić je nebitna. Ona je naravno bila sa Christianom Schmidtom, radila sa njim, prihvatila ga. To svi znamo. I on je dolazio u Banjaluku, imate sliku", rekao je Dodik.

Trivićeva je na to odgovorila da je ona, kako je navela, jedino bila i ostala eksponent srpske nacionalne politike.

"Politike isključivo i samo za narod, politike čija težnja je prije svega mir i ekonomski razvoj za 21. vijek, a nasuprot politika konflikata i tenzije koje su dovele do raseljavanja Srba sa ovih prostora, ekonomskog satiranja RS i uništavanja institucija koje Dodik provodi u kontinuitetu već skoro 20 godina", istakla je Trivićeva i dodala:

"Sjetimo se samo 'manjih tehničkih nepravilnosti' gospodina Schmidta čime je Dodiku progledano na izbornu krađu, pa dolaska Sarrazzina u Banja Luku na dan njegovih protesta. Pametnom dosta", poručila je Trivićeva.

Trivićeva dalje dodaje da su "stare izlizane matrice o 10 miliona američkih dolara i ostale nebuloze kojima je režim trovao javnost, te povezivanje nje sa određenim stranim faktorima već viđen film".

"Jedini koji je oduvijek plesao sa strancima i ispunjavao njihove želje bio je upravo Dodik. Ovakve izjave skoro da prestaju biti vrijedne bilo kakvog komentarisanja", zaključila je Trivić.

(Vijesti.ba)

Izdvajamo