6°C
Mostar 11°C
Tuzla 10°C
Banja Luka 10°C
Bihać 7°C

28.03.2024 / 14:49 Regija - Premijer RH

Plenković predstavio izborni program HDZ-a i partnera

Plenković predstavio izborni program HDZ-a i partnera
Screenshot

Predsjednik vladajućeg HDZ i premijer Hrvatske Andrej Plenković predstavio je danas izborni program koalicije okupljene oko te stranke, koja će na parlamentarnim izborima 17. aprila nastupiti pod nazivom "Za sve izazove".

HDZ na izbore izlazi u koaliciji s partnerima HSLS-om, Hrvatskom demokršćanskom strankom, Hrvatskom narodnom strankom i Hrvatskom strankom penzionera.

- Liste su dobra kombinacija iskustva i mladosti, koja će dati novi impuls za obnavljanje poverenja birača - rekao je Plenković u obraćanju istakavši da je HDZ u protekle četiri godine osnažio državu provodeći politiku modernog suverenizma i čvrste integracije Hrvatske u srce ekonomskog projekta.

Predstavljanje Izbornog programa HDZ-a "Za sve izazove"

Predsjednik Andrej Plenković predstavlja Izborni program HDZ-a #ZaSveIzazove. Izravni prijenos iz The Westin Zagreb.

Posted by HDZ - Hrvatska demokratska zajednica on Wednesday, March 27, 2024

Inače, Plenković je danas otvorio profil na društvenoj mreži TikTok, a u prvom snimljenom videu poručio je da će njegov profil biti novi komunikacijski kanal za razmjenu mišljenja i sugestija.

- Poslušao sam savjet mladih saradnika koji su iza kamere i koji su rekli da je krajnje vrijeme da se i ja uključim na TikTok - rekao je Plenković u prvom videu.

Rok za podnošenje izbornih lista za parlamentarne izbore u Hrvatskoj ističe sutra u ponoć.


(Vijesti.ba / FENA)

Izdvajamo