14°C
Mostar 17°C
Tuzla 17°C
Banja Luka 17°C
Bihać 13°C

22.03.2024 / 09:52 Muzika i Film - Ponovo se oglasio

Utučeni Džinović nakon razvoda: 'Nisam ja ostavio Melinu nego ona mene'

Utučeni Džinović nakon razvoda: 'Nisam ja ostavio Melinu nego ona mene'
Foto: Story.rs

Regionalna zvijezda Haris Džinović ponovo se osvrnuo na protekli period, odnosno razvod braka sa sada već bivšom suprugom Melinom.

Istakao je da se sa njom od tada nije čuo i ponovio kako je Melina njega ostavila i da je on posljednji saznao da je prevaren.

"Ne znam zašto se digla tolika frka, to je jedan običan proces, jedan običan razvod. Ima stara izreka 'Prevareni muž zadnji sazna', nije to neko izmislio bezveze. Nemojte ništa da me pitate o razvodu, pitajte Melinu, nisam ja nju ostavio nego ona mene, ona zna sve. Nisam spreman za novu ljubav, principijalno - ne", kazao je.

Potom je pjevač narodne muzike istakao da je iz ove teške bitke izašao živ i zdrav te da ga to motivira.

"To nije nimalo lak period kada se sve rastura, ali nema veze. Muzika i moji nastupi su jedna velika inspiracija i zaštita, naročito ako se ljudi raduju tvojim pjesmama. S Melinom se nisam čuo, ništa me ne zanima. Što vas ne ubije, to vas ojača. Iz jedne bitke sam izašao živ i zdrav, nisam izgubio tu bitku, to je motivacija za sve i za život", dodao je rođeni Sarajlija.

Podsjećamo, Haris i Melina Džinović se razvode nakon deset godina braka i više od dvadeset godina veze. Par se razvodi rad drugog muškarca s kojim je Melina već duži period.

(Vijesti.ba)

Izdvajamo