5°C
Mostar 11°C
Tuzla 9°C
Banja Luka 8°C
Bihać 6°C

18.03.2024 / 10:45 SHOW - Medina

Nakon najteže bitke Naida Bešlagić na umri

Nakon najteže bitke Naida Bešlagić na umri
Foto: Vijesti.ba

Bh. pjevačica Naida Bešlagić, koja je nedavno objavila da je preboljela tumor, boravi na umri, a na društvenim mrežama je objavila fotografije iz Medine.

Naida je krajem februara objavila da je u protekloj godini vodila najtežu bitku, za život, kada joj je dijagnosticiran karcinom jajnika.

Emotivnu objavu na društvenim mrežama podijelila je kako bi dala podršku svim oboljelim ženama i kazati im da nisu same i da bolest nije kraj.

"Spoznala sam svoju unutarnju snagu i stanje uma. Shvatila sam koliko jaka mogu biti, toliko da iznesem sve ovo uz osmijeh i pozitivnu energiju jer sam birala da kroz ovu borbu idem pozitivno i energično. Biram da nešto iz ovoga naučim i da ovo bude period dobrih lekcija.

Rak te nauči mnogim lekcijama. Prije svega da cijeniš sitnice, da cijeniš životnu radost.

Rak nam pokazuje našu otpornost čak i u trenucima kada se osjećamo najslabije.

Odlučila sam da budem zdrava jer nemam pravo da budem loše imam samo jedan život i moram ga proživjeti najbolje moguće. Ono što vas bolest nauči također jeste, da imate momenat SADA da ne možemo budućnost kreirati preko sadašnjosti, a da osvrtanjem u prošlost postajemo previše anksiozni i to je poenta cijele priče", poručila je tada.

 

(Vijesti.ba)

Izdvajamo