07.03.2024 / 13:19 SHOW - Pojačanje

Voja Nedeljković ide na UNA TV, vodit će intervjue

Voja Nedeljković ide na UNA TV, vodit će intervjue
Foto: Arhiva
UNA televizija najavila je još jedno veliko pojačanje u svom timu, jedno od najiskusnijih i najvoljenijih TV lica na ovim prostorima, Voju Nedeljkovića.

 „Moram priznati da mi je drago što sam na UNA TV prepoznao neka lica sa kojima sam imao prilike da dijelim ekran, a takođe i neke nove mlade snage koje postaju sve prepoznatljivije u autorskom pečatu koji imaju na televiziji. UNA je televizija koja vas ne zamara i prosto poziva na gledanje, te sam zato odlučio da intrevjue plasiram upravo ovde“, iskren je Voja.
 
Popularnog voditelja ćemo od 12. marta utorkom u 20.45 gledati u emisiji „Una intervju“.

„Gledaoci UNA TV mogu da očekuju jednu iskrenu životnu priču od svakog sagovornika u kojoj će biti iznijeti neki detalji iz života koji ranije nisu ispričani ni za jedan drugi medij, i dobiće jednu pitku životnu zaostavštinu svakog od aktera emisije.“
 
Tokom svoje višedecenijske medijske karijere, Voja je većinu ličnosti koje intervjuiše u ovoj emisiji, imao priliku i da bliže upozna, tako da će publika kroz prijateljski razgovor čuti najintimnija razmišljanja o njihovom životu i karijeri.

(Vijesti.ba)

Izdvajamo