19°C
Mostar 23°C
Tuzla 22°C
Banja Luka 22°C
Bihać 19°C

16.02.2024 / 15:02 Ostali sportovi - Nakon osvojene bronze

FOTO / Lana Pudar stigla na aerodrom u Sarajevo

Najbolja plivačica Bosne i Hercegovine Lana Pudar stigla je na Međunarodni aerodrom Sarajevo iz Dohe. Bh. sirenu su brojni prijatelji, kolege, članovi porodice, ali i oni koji prate i podržavaju njene uspjehe dočekali uz izraze oduševljenja.

"Hvala Lana", poruka je uz koju je dočekana.

Uskoro će biti upriličena i konferencija za medije, a koju ćete uživo moći pratiti na portalu Vijesti.ba.

Pudar se okitila bronzanom medaljom, nakon što je zauzela sjajno treće mjesto u finalu Svjetskog prvenstva u ovome gradu u utrci na 200 metara delfin, a potom se i obratila javnosti:

“Prije nego kažem išta vezano za trku moram da se zahvalim od srca svim ljudima koji su bili na bazenu i pružili mi ogromnu podršku. Hvala i svima koji su mi poslali veliki broj čestitki i poruka. Znači mi što sam imala veliku podršku na bazenu, kao nikada do sada”, rekla je Lana.

Također, osvrnula se na samu utrku.

“Što se tiče same trke na takmičenje sam došla bez očekivanja zbog problema i poteškoća koje sam imala na pripremama. Ova medalja jeste posebna i daje mi veliki motiv za daljnji rad. Ono glavno je tek ispred mene i vidjet ćemo šta naredni period donosi. U svakom slučaju mnogo rada”, rekla je Lana.




(Vijesti.ba)

Izdvajamo