7°C
Mostar 14°C
Tuzla 12°C
Banja Luka 13°C
Bihać 11°C

01.02.2024 / 14:00 SHOW - Srbijanska pjevačica

Milica Pavlović: S razlogom sam nestala na 20 dana!

Milica Pavlović: S razlogom sam nestala na 20 dana!
Milica Pavlović

Pjevačica Milica Pavlović oglasila se na društvenim mrežama nakon što se 20 dana nije pojavljivala niti oglašavala javno.

"Poslije više od deset godina karijere sam sebi po prvi put dozvolila taj luksuz da nestanem na 20 dana! Da se isključim iz kompletnog posla, ugasim telefon i sama otputujem daleko od svih. Maldivi su mi pružili ono što mi je bilo najpotrebnije – mir. Da čujem sebe i svoje misli, da se naspavam, odmorim, opustim", poručila je.

Priznala je da nije bila loš saputnik samoj sebi na ovom putovanju.

"Po povratku sam vidjela ogroman broj vaših poruka i to da ste se malo zabrinuli gdje sam i šta se dešava, ali vjerujem da me razumijete. Morala sam da se isključim iz svega, kako bih resetovala svoje tijelo, glavu i dušu. Na Maldivima se desila posebna magija, taj mir, raj i energija su me posebno inspirisali i prvi dan u Srbiji sam iskoristila tako što sam jedva dočekala da sletim na aerodrom i uletim u muzički studio…", navela je,

Na kraju je poručila da će se odužiti za to što je nije bilo u ovom periodu.

"Pametno sam ih iskoristila i sigurna sam da ćete voljeti sve ono što mi je 'kliknulo' dok sam sjedila na plaži na Maldivima i razmišljala o tome šta je to posebno što bi oduševilo i što žele moji fanovi… I mislim da smo na nekoliko koraka od toga", zaključila je.

(Vijesti.ba)

Izdvajamo