20°C
Mostar 23°C
Tuzla 23°C
Banja Luka 22°C
Bihać 20°C

18.01.2024 / 21:02 Muzika i Film - Kokain lažan, ali gluma prava

Vergara ispričala kako ju je režiser učio uzimati kokain: 'Bilo je sjajno iskustvo'

Vergara ispričala kako ju je režiser učio uzimati kokain: 'Bilo je sjajno iskustvo'
Foto: YouTube / The Tonight Show Starring Jimmy Fallon
Glumica Sofia Vergara gostovala je u talk showu Jimmyja Fallona gdje je pričala kako ju je Andrés Baiz, režiser mini serije Griselda (u kojoj Sofia glumi kolumbijsku krijumčarku droge Griseldu Blanco), učio kako pušiti cigarete i uzimati kokain.

"Nisam ništa znala. Naučio me kako pušiti. Naučio me kako uzimati kokain. Puno me toga naučio”, rekla je Sofia nakon čega je voditelj prasnuo u smijeh, kao i publika u studiju, prenosi Index.

"Nevjerovatno, imam 51 godinu i ne znam kako zapaliti cigaretu. Nikada nisam konzumirala kokain. Bilo je to sjajno iskustvo", dodala je glumica.


Svima je njena izjava bila urnebesna te je glumica shvatila zašto joj se smiju pa je nastavila:

"Kokain koji sam konzumirala bio je lažan. Ali morala sam se pretvarati. Cigarete su također bile lažne. Sve je bilo lažno, ali gluma je bila prava", kazala je Sofia.

Podsjetimo, Griseldu Blanco prozvali su "kraljicom kokaina", a bila je poznata po trgovini kokainom na području New Yorka i Miamija, a oni koji su imali priliku sarađivati sa njom tvrde da je bila hladnija i nemilosrdnija od Pabla Escobara. Neki vjeruju da je bila upletena u više od 200 ubistava. Bila je godinama u zatvoru te puštena 2004. godine i deportirana u Kolumbiju. Blanco je 2012. godine u Medellínu ubio muškarac na motociklu dok je izlazila iz mesnice.

Nova Netflixova drama u šest dijelova bavit će se njenim životom i kriminalnom karijerom. Serija će se početi prikazivati na Netflixu 26. januara.

(Vijesti.ba)

Izdvajamo