11°C
Mostar 20°C
Tuzla 17°C
Banja Luka 17°C
Bihać 15°C

24.12.2023 / 09:51 Muzika i Film - Bh. reper

Cunami potopio beogradski splav

Cunami potopio beogradski splav
Foto: Vijesti.ba

Popularni beogradski splav "Kartel" sinoć je potonuo dok je na njemu bio veći broj ljudi koji je počeo tonuti tokom koncerta repera Cunamija.

U publici je bio velik broj tinejdžera, a kako su svjedoci ispričali za srpske medije, sve je počelo tučnjavom između gostiju i osiguranja.

Kako je izvijestio beogradski MUP, na terenu je bilo 25 vatrogasaca sa šest vozila i Specijalističkim timom za spašavanje i rad na vodi. Kad su došli na mjesto nesreće su utvrdili da splav tone i evakuirali 30 ljudi.

Na društvenim mrežama dijele se snimke incidenta na kojima se može vidjeti kako je prilaz do splava u potpunosti potonuo, a gosti su u panici bježali, prenosi Nova.rs.

Reper Cunami je tokom večeri objavljivao snimke koncerta u 'Kartelu' na svojem Instagramu. Na njima se može vidjeti kako je splav prepun. Inače, radi se o reperu iz BiH, rođenom u Sarajevu pravog imena Emin Hadžajlić.

Svoj prvi singl je izdao 2020. godine, a popularnost stekao pjesmom 'Klizim po mahali'. Dvije godine kasnije popularnost mu i dalje raste nakon mnogobrojnih suradnji. Pjesma 'Tarzan' ušla u manje od 24 sata u trending u BiH, piše 24.hr.

(Vijesti.ba)

Izdvajamo