11°C
Mostar 16°C
Tuzla 12°C
Banja Luka 12°C
Bihać 10°C

29.10.2023 / 00:32 Muzika i Film - Video/Foto

Pogledajte atmosferu s koncerta Aleksandre Prijović u Sarajevu

Srbijanska pjevačica Aleksandra Prijović večeras je održala prvi od tri koncerta u sklopu turneje "Od istoka do zapada" u sarajevskoj Zetri.

Kapije Zetre bile su otvorene od 18 sati, a koncert je počeo oko 20.30. Publika je s Prijovićkom pjevala cijeli koncert koji je počeo pjesmom "Za nas kasno je".

Nedugo zatim ona je na svom zvaničnom profilu podijelila i fotografiju pune Zetre uz poruku: Sarajevo, Hvala vam!

Posted by Vijesti.ba on Subota, 28. oktobar 2023.

- Dobro veče Sarajevo! Prije svega želim da vam kažem jednu stvar, velika mi je čast što sam u gradu koji je je iznjedrio toliko muzičkih legendi dočekana na ovakav način. Hvala vam što ste došli večeras i što ćemo se družiti tri noći zaredom. I hvala vam na povjerenju koje nikada neću iznevjeriti, želim da uživate večeras, da zajedno skačemo i plačemo, da ovo bude noć za pamćenje!

Prijović je na binu u jednom momentu izvela devojčicu iz publike koja je sa njom otpjevala refren pjesme "Totalna anestezija".

Posted by Vijesti.ba on Subota, 28. oktobar 2023.

Atmosfera iz Zetre sa prvog od tri sarajevska koncerta Aleksandra Prijovic 

Posted by Vijesti.ba on Subota, 28. oktobar 2023.

Tokom koncerta na bini joj se pridružio i njen sin. Ona se zahvalila suprugu Filipu koji je svo vrijeme bio sa tehničkom ekipom, te saradnicima za podršku.

Posted by Vijesti.ba on Subota, 28. oktobar 2023.

Prijović je stigla u glavni grad BiH sa timom od 65 ljudi. Prijović će drugi i treći koncert u Zetri održati u nedjelju, 29. oktobra i ponedjeljak, 30. oktobra.

Podsjećamo, u sklopu turneje "Od istoka do zapada" pjevačica je rasprodala tri beogradske Arene, tri Zetre i čak pet zagrebačkih Arena.

(Vijesti.ba)

Izdvajamo