11°C
Mostar 16°C
Tuzla 12°C
Banja Luka 12°C
Bihać 10°C

27.09.2023 / 14:21 Fudbal - Duel 5. oktobra

Zrinjski će imati podršku navijača u gostima kod Aston Ville

Zrinjski će imati podršku navijača u gostima kod Aston Ville
Utakmica 2. kola UEFA Konferencijske lige Aston Villa FC – HŠK Zrinjski na rasporedu je u četvrtak, 5. oktobra u 21 sat.

HŠK Zrinjski na raspolaganje je dobio 1190 ulaznica za gostujući sektor stadiona Villa Park, a cijena ulaznice iznos 45 KM (20 GBP).

Sukladno odluci kluba domaćina, ulaznice za utakmicu u Birminghamu neće biti dostupne u online prodaji, tako da će HŠK Zrinjski organizirati prodaju vaučera koji će se na dan utakmice moći zamijeniti za ulaznicu.

Vaučeri će u prodaji biti u petak, subotu i ponedjeljak od 11 do 14 sati na blagajni stadiona Pod Bijelim brijegom, a moći će se kupiti isključivo uz predočenje važećeg ličnog dokumenta s kojim će vlasnik vaučera moći preuzeti ulaznicu u Birminghamu.

Svi navijači koji dolazak u Englesku planiraju iz inostranstva svoje vaučere mogu rezervisati najkasnije do petka u 11 sati slanjem ličnih podataka (ime i prezime, datum rođenja, broj ličnog dokumenta) na mail [email protected] nakon čega će dobiti potvrdu o zaprimljenoj rezervaciji, saopćili su iz Zrinjskog.

Utakmica 2. kola UEFA Konferencijske lige Aston Villa FC – HŠK Zrinjski na rasporedu je u četvrtak, 5. listopada u 21...

Posted by HŠK Zrinjski Mostar on Srijeda, 27. septembar 2023.

(Vijesti.ba)

Izdvajamo