7°C
Mostar 12°C
Tuzla 13°C
Banja Luka 12°C
Bihać 7°C

25.03.2023 / 13:57 Regija - Beograd

Vučić sa Orbanom i Sijartom: Prijateljstva jačaju u teškim vremenima

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se u Beogradu sa premijerom Mađarske Viktorom Orbanom i ministrom spoljnih poslova Peterom Sijartom, sa kojima je razgovarao o razvoju geopolitičke situacije, procjenama, planovima, novim projektima i saradnji.

"Sa Viktorom Orbanom i Peterom Sijartom o razvoju geopolitičke situacije, procjenama, planovima, novim projektima i saradnji, o budućnosti", napisao je Vučić na Instagramu.

"Prijateljstva se dugo i pažljivo grade, učvršćuju se i jačaju u teškim vremenima, a ona prava su dragocjena baš zato što su izuzetno rijetka, pogotovo u politici i naročito u današnje vrijeme. Uvijek odgovorno, ozbiljno, iskreno, uz poštovanje i povjerenje", naveo je Vučić.

A potom je objavio i fotorafije partije bilijara koju je imao sa Orbanom.

"Poslije tri i po sata razgovora o svim strateškim pitanjima saradnje između Mađarske i Srbije, odigrao sam prijateljsku partiju bilijara sa Orbán Viktor. Ponosan na prijateljstvo Srba i Mađara i zahvalan Viktoru Orbanu što je uložio mnogo truda i energije da to prijateljstvo bude suštinsko i iskreno."


(Vijesti.ba) 

Izdvajamo