6°C
Mostar 9°C
Tuzla 8°C
Banja Luka 7°C
Bihać 8°C
Powered by Dark Sky

18.03.2023 / 21:23 BiH - Banjaluka

Oglasila se policija o napadu na aktiviste

Oglasila se policija o napadu na aktiviste
Foto: Mondo.ba

Policijski službenici Policijske uprave Banjaluka, preduzimaju sve mjere i radnje u cilju rasvijetljavanja krivičnog djela "Nasilničko ponašanje" i otkrivanju izvršilaca.

Ovo je saopšteno iz Policijske uprave Banjaluka nakon što je večeras došlo do napada u prostorijama jedne nevladine organizacije.

"Naime, nadležnoj policijskoj stanici, večeras oko 18.45 prijavljeno je narušavanje javnog reda i mira ispred prostorija nevladine organizaciije u ulici Krfska u Banjaluci, na način da je više nepoznatih osoba fizički i verbalno napalo grupu građana koja se samoinicijativno okupila ispred navedenih prostorija", objasnili su u policiji.

Dodali su da je jednoj osobi ukazana ljekarska pomoć u Službi hitne medicinske pomoći Banjaluci zbog tjelesnih povreda koje je zadobila.

Ostali okupljeni građani su uz pratnju policijskih službenika pristupili u prostorije Policijske uprave Banjaluka, radi lične bezbjednosti i saslušanja u svojstvu oštećenih lica.

"O svemu navedenom obaviješten je dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka koji se izjasnio da se radi o navedenom krivičnom djelu", zaključuje se u saopštenju.(Vijesti.ba)

 

Izdvajamo