8°C
Mostar 11°C
Tuzla 14°C
Banja Luka 14°C
Bihać 11°C

23.01.2023 / 15:26 BiH - Dopune slati do 1. marta

Upućen poziv borcima za dopunu knjige 'Heroji Mostara'

Upućen poziv borcima za dopunu knjige 'Heroji Mostara'
Foto: Vijesti.ba
Izdavači knjige 'Heroji Mostara' pripremaju drugo, dopunjeno izdanje knjige.

- Pozivamo borce i komandante jedinica iz sastava 4. Korpusa Armije RBIH, kao i sve predstavnike civilne vlasti i druge svjedoke vremena iz perioda 1992.-1996., da se odazovu i svojim informacijama, imenima, fotografijama daju doprinos da drugo izdanje naše fotomonografije bude kompletirano i bude odštampano u skorije vrijeme, stoji u pozivu izdavača.

Rok za dostavljanje materijala za dopunu knjige je 1. mart 2023. godine. Sve informacije o načinu dopune knjige i slanja materijala mogu se naći na web stranici www.herojimostara.ba.

Podsjetimo, sadržaj prvog izdanja knjige "Heroji Mostara" objavljen je na 560 stranica, sa podacima o vojnim formacijama, herojima i dobitnicima najvećih priznanja, stradalima te okolnostima i svim važnijim događajima uoči i tokom agresije na Mostar. U sadržaj je uvršteno i više od hiljadu ekskluzivnih i autentičnih fotografija koje su zabilježile borbe Armije RBiH i tokove otpora okrutnoj dvostrukoj agresiji. Više informacija o prvom izdanju pogledajte OVDJE, a poziv za dopunu ispod ...



(Vijesti.ba)

Izdvajamo